søndag den 5. juni 2011

Piraternes Brunsviger


Piraternes Brunsviger
Dej:
50 g gær, smuldres
5½ dl lunt vand el. mælk, hældes ved
1 æg
1 tsk. Salt
1 spsk. Sukker
½ dl fl. Margarine el. olie
Hvede mel røres i, til det samler sig men stadig er lind
Hæver min. ½ time

Fyld:
150 g margarine, smeltes i gryde
½ dl. Sirup og
400 g farin, røres i

Ovnen tændes på 220 grader

Når dejen er færdig hævet, klappes den ud i en smurt bradepande. Lidt fl. Margarine på hænderne så er det let at fordele i et jævnt lag.
Hæver igen 15 min.

Fyldet fordeles udover dejen. Med en finger prikkes huller i dejen, og kagen sættes i ovnen i 20 min, eller til den er gylden i kanten.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar